luni, 9 august 2010

Shaworma de casa (la farfurie)

Aceasta reteta se face relativ des la noi acasa. Totul a pornit acum cativa ani cand o "uscheam" toata ziua hai hui prin oras cu scopul de a manca shaworma. Azi asa, maine asa, pana-ntr-o zi cand mama mi a spus pe un ton asa mai de mama"da` tu nu poti sa -ti faci acasa shaworma"?? Si am incercat...e buna, nu ca cea de la restaurant, dar e ok. Eh, acu sa nu va imaginati ca nu mai mananc shaworma la fast food daca mi se iveste ocazia.

Ingrediente:
1 ou,
3-4 linguri smantana,
1 capatana usturoi,
10-12 cartofi,
1/2 varza,
1 piept de pui,
condimente dupa gust.

Se taie cartofii pai, se prajesc.
Pieptul de pui se taie bucatele mici, se condimenteaza si se prajeste in tigaie doar cu un strop de ulei.

 
Sosul se face din oul amestecat cu smantana si cu usturoiu pisat.
Varza se taie marunt, se freaca cu sare, apoi se adauga ulei si otet dupa gust.

Mare grozavie...Pofta Mare.

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...