marți, 14 aprilie 2015

Salata de leurda cu oua si porumb


 Ingrediente:

1 cutie (340 gr) porumb dulce, boabe SunFood,
o legatura frunze leurda, 
3 ridichi rosii, 
2 oua de rata, 
2 linguri maioneza, 
100 gr iaurt, 
zeama de la jumatate de lamaie, 
sare, piper. 



Preparare:

Scurgem porumbul si-l punem intr-un castron.

Taiem leurda marunt si ridichile felii si le adaugam peste porumb.

Fierbem ouale 10 minute, dupa care scurgem apa in care au fiert si le punem in apa rece. Le curatam si le feliem. Le adaugam peste leurda.

Facem un sos din iaurt, maioneza si zeama de lamaie. Adaugam peste restul ingredientelor.

Condimentam dupa gust si omogenizam.



Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...