vineri, 5 octombrie 2018

#VIPoo #Airwick România #BuzzStore




Aceasta este o postare din categoria ”teste”.


Am primit spre testare, de la #Buzzstore și #AirwickRomânia noile produse #V.I.P.oo  (spray-uri odorizante pentru toaletă).

Mersul la toaletă este uneori un subiect tabu, pentru mulți dintre noi. Și nu de puține ori am mers la toaletă/baie/WC după un coleg / membru al familiei care a avut o urgență mai putin plăcut mirositoare exclamând ”ptiu ce urât miroase” și întrebându-ne în gând ”cine a fost oare”.

Deși tragem apa de mai multe ori , mirosul nu dispare atât de ușor, mai ales în încăperile puțin aerisite.

Pentru astfel de situații, #airwickRomania ne vine în ajutor cu noile spray uri parfumate: 3 la număr, cu aromă de levanțică (Lavander superstar), lămâie (lemon idol) și fresh (fresh model).



Utilizarea este simplă: înainte de utilizarea toaletei, pufăim de 3-4 ori pe suprafața apei, iar pelicula formată va reține mirosurile neplăcute.

Spray urile sunt micuțe și pot fi ușor de ”ascuns” în buzunar sau in poșetă.

Copii sunt cei mai încântați să le folosească și li se pare destul de amuzant.

Dintre cele trei variante, noua ni s-a părut că cel ca păstrează cel mai bine mirosul este cel de lavandă.

Un comentariu:

Laura Anisie spunea...

Este un podus inovator. La inceput am crezut ca functioneaza ca orice odorizant. Dar, surpriza... V.I.Poo se pulverizeaza inainte de a "elibera" mirosul. Asa incat, am impartit cele 3 variante. Unul l-am lasat in toaleta de la serviciu, celalalt in toaleta de acasa si celalalt in poseta. Sincer, reclamele m-au facut sa rad copios, dimensiunea nmica a ambalajului m-a facut sceptica, dar dupa aproape 2 saptamani de cand le folosesc sunt convinsa de eficienta lor si de faptul ca ambalajul e mai mult decat potrivit. Suficient pentru o perioada lunga. Cele 3 variante de parfum satisfac orice exigenta si persista o perioada de cateva ore. Am incercat multe produse Air Wick, dar acest produs a devenit deja unul din preferatele mele.

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...