tag:blogger.com,1999:blog-4037439073355321781.post3813461605998085044..comments2023-07-29T10:18:04.298+03:00Comments on Monya`s ... !!!: Cas si Telemea de casaMonya http://www.blogger.com/profile/04665065979787558074noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4037439073355321781.post-64192677933669411952022-11-07T12:21:04.698+02:002022-11-07T12:21:04.698+02:00Bună ziua vă rog să-mi spuneți și mie cum faceți s...Bună ziua vă rog să-mi spuneți și mie cum faceți să iasă Brîza cu gaurelele alea mici prin ia.Paulhttps://www.blogger.com/profile/08786713865497927252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4037439073355321781.post-17845945727151044422014-09-02T09:14:46.101+03:002014-09-02T09:14:46.101+03:00Marius, multumesc pentru aprecieri.
Reteta de ma...Marius, multumesc pentru aprecieri. <br /><br />Reteta de mai sus e pt cas si telemea. Cea pt branza de casa , dulce, simpla, n-am postat-o inca.<br /> <br />E exact invers. Laptele proaspat muls , nu mai trebuie fiert / incalzit. El are deja temperatura potrivita. Pe cand laptele rece trebuie fiert /incalzit macar , pana la 30-35 grade. <br /><br />Cat despre cheag, nu folosesc ceva anume. Depinde ce gasesc la farmacia veterinara (ca de acolo il achizitionez). <br /><br />Pastilele sunt la maxim 1 leu bucata, iar cheagul lichid e la aprox. 5 lei / 250 ml. <br /><br />Sper ca ti am fost de ajutor. Daca mai ai nelamuriri aici sunt :). <br /><br />O zi linistita. Monya https://www.blogger.com/profile/04665065979787558074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4037439073355321781.post-29497915190042021942014-09-01T20:49:37.301+03:002014-09-01T20:49:37.301+03:00Foarte utila reteta, cel putin pentru mine. As pre...Foarte utila reteta, cel putin pentru mine. As prefera sa prepar branza acasa, pentru ca o consider mult mai sanatoasa decat cea din comert. Daca ar iesi ca in pozele din articol ar fi nemaipomenit.<br /><br />Nu sunt sigur, dar poate s-a strecurat o greseala, adica laptele proaspat muls trebuie fiert si racit, iar laptele deja fiert sau pasteurizat trebuie incalzit putin.<br /><br />M-ar interesa sa stiu mai exact de tip de cheag ati folosit, ce pret are si concret de la ce furnizor il pot cumpara.<br /><br />Multumesc.Marius Barbuhttps://www.blogger.com/profile/08704829623902429908noreply@blogger.com