joi, 1 decembrie 2011

Salata de fasole

Aceasta reteta e una din preferatele mele.....
Ingrediente:
fasole (de orice fel doriti),
1ceapa medie,
2-3 linguri otet,
2-3 linguri ulei,
sare, piper.

Preparare:
 Se fierb fasolele, dupa clasicul ritual, schimband apa de 2-3 ori daca e necesar. Cand sunt gata se curg se pun intr-un vas , se adauga o ceapa taiata marunt, uleiul, otetul , sare si piper dupa gust.Se amesteca si se serveste.

Pofta buna !!!!

4 comentarii:

Alice spunea...

yummy ce buna e...parol!

Petronela spunea...

Chiar in seara asta am facut si eu...doar ca din fasole rosie...super buna!!!!Pup si o seara placuta!!!

Petronela spunea...

Chiar in seara asta am facut si eu...doar ca din fasole rosie...super buna!!!!Pup si o seara placuta!!!

Monya spunea...

Ma bucur ca ti-a placut Petronela !!!
O seara placuta si tie !!!

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...