A fost petrecere de copii asa ca a fost musai sa creez sau mai bine zis sa incerc sa creez si niscaiva aperitive amuzante si atragatoare pentru kinderii din batatura, veniti la petrecere. Si dupa cum stiti, sunt un antitalent la cosmetizat exteriorul mancarurilor, asa ca nu m-am bagat la ceva complicat (desi visam niste pinguini din masline si alte cele) . M-am oprit la cateva broscute din rosii umplute cu branza.
Ingrediente:
11 rosii medii,
2 tuburi (200 gr) branza topita,
4 masline fara samburi.
Preparare:
Am spalat rosiile si le-am taiat patea de jos, de unde au codita, sa stea bine pe platou. In partea superioara am taiat un capacel (nu de tot ci pe trei sferturi din rosie) si am scobit interiorul cu o lingurita.
In locul pulpei de rosie am pus branza topita.
Pe fiecare rosie am asezat o palarie din masline, le-am aruncat pe platou si apoi pe masa.
Au fost deliciul celor mici dar si al celor mari.
Pofta buna !