Oricat de buna si de racoritoare ar fi limonada, la un moment dat unii se satura de ea. Si cum cel mai mic dicteaza de ceva vreme in familia noastra , si " vlea alt tuc, ca de asta am baut si ieli " m-am gandit sa reimprospatez putin limonada clasica.
5 lamai (cam 500 gr),
5 capsuni,
5 linguri miere de albine ,
1 l apa,
Preparare:
Stoarcem lamaile . Amestecam sucul cu mierea de albine.
Capsunile le spalam si le zdrobim la blender, dupa care le adaugam peste zeama de lamaie. Omogenizam.
Adaugam apa si amestecam energic.
Daca va doriti o limonada mai colorata, cresteti cantitatea de capsuni.
O puteti servi cu menta proaspata si gheata, in zilele toride.
Si daca o vreti si piscacioasa, puteti folosi apa minerala.
Simplu. Rapid. Racoritor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu