Aceasta reteta am pus-o in practica dupa ce am citit-o intr-o revista, si mi s-a parut foooarte interesan cum suna "gogosi cu vin alb". Hm.....Da, pot sa spun ca este delicioasa.Insa sa nu va asteptati sa semene cu clasicele gogosi din aluat ca nu e asa. Si la gust si la aspect seamana cu papanasii deliciosi.
4 oua,
1cub unt (cam o lingura)
200 gr faina,
1 pahar vin alb,
4 linguri zahar.
Preparare:
Se pune vinul la fiert , iar cand da in clocot se adauga untul si se amesteca continuu pana se topeste.
Se ia cratita de pe foc si se adauga zaharul si faina (treptat) amestecand continuu. Dupa aceea, se adauga ouale si se amesteca bine-bine pana se omogenizeaza compozitia.
Din acest amestec se iau cantitati mici cu o lingura si se pun in uleiul incins, intorcandu-se pe ambele parti pana se rumenesc.Se pudreaza cu zahar vanilat. Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu