Sarbatorim cei #8aniSunFood alaturi de Divainbucatarie care ne invita la un concurs cu premii fabuloase oferite de Sun Food . Sincer imi face cu ochiul dinner set-ul de portelan, insa si mai tare ma atrag conservele SunFoodRomania . Si sincer va spun, sunt cu adevarat bune rau de tot. Chiar nu mai au nevoie de "plusuri" de condimente sau alte ingrediente pentru a manca ceva gustos si sanatos. Sunt pur si simplu perfecte.
Si daca-i concurs, concurs sa fie. Eu m-am pregatit si cu a doua reteta (prima a fost cea de chiftele de ton si salsa de porumb), mai exact cu niste delicioase ciupercute cu branza, oua de prepelita si sos de rosii cu busuioc . Mmmm, o bunatate.
Ingrediente:
10 ciuperci mai marisoare (cat sa incapa un ou de prepelita),
10 oua de prepelita,
100 gr branza sarata,
1 conserva rosii decojite cuburi de la sunfood,
2-3 fire busuioc,
2 catei usturoi,
sare, roz de Himalaya,
piper.
Preparare:
Curatam ciupercile, indepartam coditele si le scobim putin in interior.
Asezam ciupercile in tava si presaram putina sare si putin piper.
In fiecare palarie, punem putina branza si dam la cuptor pentru 20 minute. Scoatem ciupercile si punem peste branza cate un ou de prepelita. Dam din nou la cuptor pana se face oul cat de tare va place.
Intre timp pregatim sosul de rosii.
Curatam si zdrobim cateii de usturoi dupa care-i calim 2 minute cu o lingura de ulei.
Adaugam rosiile cuburi din conserva si busuiocul tocat marunt.
Condimentam cu sare si piper si mai lasam la foc mic 5 minute.
Scoatem ciupercile si trecem la servit.
Eu am asezat fiecare ciupercuta pe un pat de rosii.
S-aveti pofta !!!!
4 comentarii:
Excelent preparat si foate frumos prezentat, felicitari si mult succes la concurs!
Multumesc.
misto, ce sa zic
Hai mersi. Din partea ta...inseamna mult :)
Trimiteți un comentariu