Dovlecel patison cu branza , la cuptor


Ingrediente:

2 dovlecei patison, 
200 gr cas proaspat de vaca, 
1 ceapa, 
5-6 frunze busuioc, 
sare, piper


Preparare:

Spalam dovleceii si le scoatem miezul cu o lingură. 
Sfat: miezul il pastram pentru o supă cremă sau pentru o tocană de legume .

Sfărâmăm brânza si o amestecam cu frunzele de busuioc tocate mărunt. Adăugăm ceapa, condimentăm după gust si umplem dovleceii. 

Asezăm dovleceii în tava, turnăm un pahar de apă , îi acoperim vcu capac / folie de aluminiu şi dăm la cuptor pentru 40-45 minute. 

Sunt mai dulcegi la gust decat dovleceii "obisnuiti" sau decat zucchini. 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Ceapa umpluta cu ciuperci si dovlecel, la cuptor

Salata de chiftelute cu ceapa marinata