Bulgaria, Kavarna, Hotel White Lagoon****


În ceea ce mă priveşte, e acea perioada din an cand visăm cu ochii deschişi la vara, la mare, la soare şi mai ales perioada în care  suntem în căutarea celor mai bune oferte (financiar vorbind).

Mie una, mi-au fost mereu de ajutor, părerile sincere ale celor care au fost în concediu (despre hotel, curatenie, mancare ş.a.) . Pornind de aici, m-am gândit să vă spun şi eu ce mi-a plăcut şi ce nu la destinaţiile alese pentru vacanţă. 


E rândul hotelului White Lagoon, Kavarna, Bulgaria, unde ne-am făcut concediul în anul 2015.

Singurul minus pe care l-am găsit a fost liniştea. Prea multă, poate (pentru noi, nişte agitaţi din naştere ) . Şi când spun linişte , ma refer la faptul că nu se auzea nici măcar o notă muzicala (nici macar la barul de pe plaja nu era muzica- nici măcar în surdină ). Nu existau tonete cu fel de fel de zorzoane, datorită locaţiei retrase a complexului. Doar o oră cu program pentru copii, seara, dela 20.00-21.00.

Complexul este format din două corpuri de cazare: unul pe plajă unul la vreo 400 m de plajă.
Recepţia şi Restaurantul erau la mijloc, aşa că nimeni nu era avantajat sau dezavantajat.

Noi am ales cazare, la plajă, cu vedere la mare. Camera mare, 47 mp , cu o mini-bucătărie complet utilată (plită cu inducţie, oale, tigăi, tacâmuri- inclusiv burete şi soluţie de spălat). Curăţenia se făcea zinic, cu schimbat prosoape şi completat cu hârtie şi cosmetice la baie. În faţa camerei era o terasă imensă cu o masă şi 2 scaune unde puteai sta seara şi puteai savura un ceai ascultând valurile mării. 


Masa a fost în regim de all-inclusive. 

Meniurile diversificate. În fiecare zi mesele erau organizate după o anumită tematica (mexican, chinezesc, american etc.) în cele mai mici detalii (beţişoare, popcorn, steguleţe, ospătarii costumaţi ş.a.). Prăjituri la discreţie (colorate şi duuuulci). Inclusiv torturi. Nu aveau îngheţată în schimb. Fructe de sezon (pepene, piersici, mere, prune).

A fost şi o seară cu tematică bulgărească (dansuri şi obiceiuri culinare).

Pe plajă erau amenajate 2 piscine mari (una pentru copii cu topogane cu spumă şi una pentru adulţi).


La plajă şezlongurile la discreţie (nu era nevoie să ajungi de la 5 la plajă să găseşti un loc) . 

Baruri erau şi la plajă şi la piscină şi la recepţie. Aveam la discreţie ceaiuri, cafea, sucuri si băuturi alcoolice fără să se uite cineva urât la tine că ai mai fost şi acum căteva secunde. 

Clasicele gustări dintre mese au fost şi ele prezente (mini pizza, cartofi prăjiţi, saleuri , alune ) .

Complexul este situat la aproape 20 km de Balcik şi de Castelul Reginei Maria care merită vizitat  ( vă relaxaţi câteva ore şi în cea mai mare grădină botanică din Europa).


Per total a fost o vacanta linistita si reusita.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Muschiulet de porc impletit