Ingrediente:
1 piept de pui ,
1 lingurita piper,
1 lingurită boia de ardei dulce,
3 cătei de usturoi,
1 lingurită de sare,
30 gr de gelatină,
Preparare:
Carnea se taie in bucăti mici .
Într-un bol amestecăm carnea de pui, gelatina, boiaua, piperul si sarea.
Usturoiul îl zdrobim si îl adaugăm peste carne.
Amestecam bine toate ingredientele si le punem intr-o pungă de friptură. Punga o legăm bine si o punem intr-o tavă de chec sau cozonac, pe care o dăm la cuptorul încins la 180 grade, pentru 30-40 minute.
Punga nu se inteapă conform instructiunilor de pe ambalaj.
După 35 de minute scoatem din cuptor si lasăm circa 20 de minute să se răcorească, apoi apasăm usor deasupra punga să pătrundă zeamă mai bine printre bucătile de carne.
Peste pungă punem o greutate si dăm la rece peste noapte să se închege bine gelatina.
Îndepărtăm punga de copt si taiem toba felii.
S-aveti pofta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu