Un aperitiv destul de cautat la petrecerile de orice fel, aspectuos, colorat si ma ales gustos.
Ingrediente:
4 oua,
1 ardei rosu,
100 gr sunca (salam, pastrama, piept de pui...ce doriti)
100 gr masline feliate,
100 gr cascaval ras,
100 gr cascaval ras,
1 ceapa,
4 linguri faina,
4 linguri ulei,
sare , piper.
Taiem cubulete ardeiul si carnea.
Tocam marunt ceapa.
Dam cascavalul prin razatoare.
Tocam marunt ceapa.
Dam cascavalul prin razatoare.
Batem spuma albusurile dupa care adaugam galbenusurile frecate cu ulei.
Cernem faina si omogenizam.
Adaugam ingredientele solide, condimentam dupa gust, amestecam si turnam in tava tapetata cu faina.
Dam la cuptorul incalzit in prealabil pentru aproximativ 40 minute.
Lasam sa se raceasca in tava, apoi il feliem.
Cernem faina si omogenizam.
Adaugam ingredientele solide, condimentam dupa gust, amestecam si turnam in tava tapetata cu faina.
Dam la cuptorul incalzit in prealabil pentru aproximativ 40 minute.
Lasam sa se raceasca in tava, apoi il feliem.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu