joi, 1 iulie 2010

Mini-snitele din piept de pui

Cand mi-e lene sa transez pieptul de pui , sa-l bat si sa fac snitele mari si pufoase, aplic tactica lenesului: fac minisnitele. Cum???? Foarte simplu, dupa metoda de mai jos.

Aveti nevoie de:
1 piept de pui,
3-4 oua,
5-6 linguri faina,
sare, piper,
ulei.

Prepararea e foooooooooarte complicata.
Luati pieptul de pui si-l taiati felii subtiri pe latime.

 Oul il bateti spuma, iar pentru a avea snitele mai pufooase bateti intai albusul si apoi adaugati pe rand galbenusurile.
Dupa aceea, puneti tigaia cu ulei la incins pe ochiul aragazului. Cand uleiul sfaraie, luati fiecare bucata de piept, o treceti intai prin ou, apoi prin faina, iar prin ou si  o puneti in tigaie.

 Le intoarceti pe o parte si pe alta, iar cand au capatat o culoare aurie, le scoateti  si le papati.


Niciun comentariu:

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...