Aveti nevoie de:
1 piept de pui,
3-4 oua,
5-6 linguri faina,
sare, piper,
ulei.
Prepararea e foooooooooarte complicata.
Luati pieptul de pui si-l taiati felii subtiri pe latime.
Oul il bateti spuma, iar pentru a avea snitele mai pufooase bateti intai albusul si apoi adaugati pe rand galbenusurile.
Dupa aceea, puneti tigaia cu ulei la incins pe ochiul aragazului. Cand uleiul sfaraie, luati fiecare bucata de piept, o treceti intai prin ou, apoi prin faina, iar prin ou si o puneti in tigaie.
Le intoarceti pe o parte si pe alta, iar cand au capatat o culoare aurie, le scoateti si le papati.
Luati pieptul de pui si-l taiati felii subtiri pe latime.
Oul il bateti spuma, iar pentru a avea snitele mai pufooase bateti intai albusul si apoi adaugati pe rand galbenusurile.
Dupa aceea, puneti tigaia cu ulei la incins pe ochiul aragazului. Cand uleiul sfaraie, luati fiecare bucata de piept, o treceti intai prin ou, apoi prin faina, iar prin ou si o puneti in tigaie.
Le intoarceti pe o parte si pe alta, iar cand au capatat o culoare aurie, le scoateti si le papati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu