Macrou in crusta de fenicul

 La o verificare de rutina a stocului de legume de prin frigider, am gasit cateva rosii cherry si vreo 3 feniculi. Ce sa fac cu ei? Ce sa fac??? Stiu....peste cu fenicul si rosii iar ca bonus 2-3 felii de lamaie.
Ingrediente:
2 bucati de macrou (sau orice peste doriti)
vreo 20 rosii cherry (cam 400 gr),
3 buc.fenicul (de la care am folosit doar partea alba),
sare, piper.
Preparare:
Am desfacut feniculul foaie cu foaie (ca la ceapa/varza, etc).
Am taiat pestele in bucati de marimea foilor de fenicul si l-am condimentat . Apoi am pus fiecare bucata de peste in interiorul "cojii" de fenicul si am prins cu o scobitare.
Am pus in vasul pentru cuptor, am adaugat rosiile, 3-4 linguri ulei , 1 cana de apa si am dat la cuptor pentru aproximativ 50 minute.
 Cand l-am scos din cuptor l-am stropit cu putina zeama de lamaie si l-am servit alaturi de un pahar e vin alb.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Ceapa umpluta cu ciuperci si dovlecel, la cuptor