luni, 3 decembrie 2012

Pulpe de curcan cu ceapa si scortisoara

Asta e o reteta pe care probabil ati mai vazut-o pe blog, insa care intre timp a disparut, datorita unor incercari de "cosmetizare" , cand din greseala, sau gresala??,  in loc sa etichetez cum trebuie, am sters o serie de postari cu "carne de curcan/curca" , asa ca trec direct la subiect....nu inainte de a va spune ca delicatese puteti savura si la multe restaurante din Bucuresti
Ingrediente:
2 pulpe de curcan (mama, ce ma enerveaza ca toate tipurile de carne sunt la masculin: curcan, pui, porc, iepure....)
2 cepe medii,
1 lingurita scortisoara,
sare,piper.
Preparare:
Intai si intai, pulpele de curcan se fierb (cateva clocote), apoi se aseaza intr-un vas pentru cuptor.  Ceapa se taie felii (cercuri) cam de 2 cm grosime si se aseaza pe langa carne. Se adauga scortisoara, 2 linguri de ulei si cam 150 ml apa si se da la cuptor pentru aproximativ 50 min.
Pofta buna !!!



Cu aceasta reteta particip la cursa pentru un logo personalizat.
 Organizatoarele  acestui concurs sunt Claudia  si  Ama

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sunt delicioas, chiar daca e un tip de carne la masculin :)

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...