luni, 23 mai 2016

Tapas (gustari) pentru Balul de la Castel


Pentru ieseni e deja cunoscul evenimentul, insa nu stiu cat de bine stiu despre ce e vorba oamenii din tara, asa ca m-am gandit ("impinsa de la spate" de Alice, bineinteles) sa va povestesc in cateva cuvinte (si sper sa prind esentialul) despre Balul de la Castel ce va avea loc pe 15 iunie 2016 la Restaurant Castel. Este vorba de un eveniment caritabil, organizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany

Scopul evenimentului din acest an este de a mobiliza comunitatea, atât mediul de afaceri, cât și persoane fizice, alături de programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany dedicate copiilor și tinerilor în dificultate din Iași și din regiunea Moldovei.

Mai multe de spre eveniment dar si despre copii puteti afla de la Georgiana - o tipa super misto, implicata si dedicata cauzei. 
Editia de anul acesta, a V-a de altfel, a Balului de la Castel  este construită în jurul unei călătorii fascinante în 5 orașe spectaculoase ale lumii: Paris, Barcelona, Veneția, Las Vegas și Tokyo.

La Bal participa Irina Pacurariu si Pavel Bartos vor fi prezenti la eveniment in calitate de amfitrioni  si cu siguranta vor crea o atmosfera de neuitat pentru cei prezenti.   
Horia Brenciu alături de HB Orchestra, una dintre cele mai complexe orchestre din showbiz-ul românesc, va transforma seara într-o călătorie memorabilă printre ritmurile muzicale și versurile adorate de o lume întreagă.

Pentru detalii :
Georgiana Vieru, Coordonator Eveniment - 0743 628 489- georgiana.vieru@bethany.ro
Diana Zaharia Ca tarschi, Specialist PR - 0741 786 889 - diana.zaharia@bethany.ro


Calatoria mea incepe din Barcelona si va invit sa-mi fiti alaturi la o portie delicioasa si condimentata de tapas (gustari ce se gasesc la toate barurile si restaurantele spaniole), cu ingrediente exotice: midii, sepie, chorrizo. Poate va intrebati de ce Barcelona? sau poate nu....eu oricum va spun, doar ma stiti ca mi-s sloboda la gura....Pentru-ca ma caracterizeaza: in genere sunt o fire energica, uneori chiar zbuciumata, vesela iar mancarea si condimentele din insorita Spanie sunt fix pe placul papilelor mele gustative. Iote di-d-aia !

In meniu avem:

- gustari cu bagheta prajita cu pasta de usturoi verde, chorrizo si  masline verzi umplute cu pasta de anchoa,

 - ardei iuti umpluti cu pasta de ton , in ulei de masline.

- masline verzi cu pasta de anchoa,

- gustari cu sepie marinata in sos de rosii

Despre eveniment au mai scris si :

Alice care ne invita la Bal si la o portie aromata de paste cu pesto.

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...