O reţetă delicioasă şi numai bună de pus pe masă la o ocazoe “festivă” sau la un pranz într-o duminică însorita (mint, merge oricand ).
Ingrediente:
1 conserva ton bucaţi în ulei,
2 cartofi,
200 gr păstăi,
1 ceapa alba,
½ ardei gras roşu,
sare, piper
Preparare:
Fierbem cartofii în coajă, apoi îi curaţaă şi îi tăiem cubuleţe.
Dacă folosiţi păstăi proaspete, le daţi un clocot. Daca folosiţi pastăi gata conservate (la borcan) le scurgeţi şi le clatiţi.
Tăiem ardeiul cubuleţe , iar ceapa peştişori.
Într-un vas mai mare punem toate ingredientele, condimentăm cu sare şi piper după gust şi amestecăm.
La final, putem presăra puţin pătrujel verde tocat mărunt.
S-aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu