Reţeta asta am vazut-o pe blogul Laurei Adamache şi cum noi eram în pregătiri
culinare pentru sfinţirea căsuţei noastre şi mi-am zis că un astfel de preparat
va fi pe placul musafirilor (şi ochios şi gustos, ce poţi cere mai mult?) . Şi
aşa a şi fost cu câteva mici excepţii de vârsta a 3-a , mai conservatoare decât
prevede legea (nu că nu le-a plăcut, dar nu ştiau ce-i aia şi nici n-au
încercat). Mai bine pentru noi, că am avut mai multe porţii.
Ingrediente:
12 pulpe dezosate de pui,
600 gr năut din conservă / prefiert înainte după metoda de aici,
500 gr rosii cherry,
rozmarin, cimbru, pătrunjel,
5 căţei usturoi,
sare, piper
Preparare:
Spalam pulpele si le condimentam după care le asezăm în tavă.
Adăugăm năutul fiert (sau dacă folositi din conserva , scurs de apă) . Presărăm mirodeniile şi stropim cu ulei de măsline.Punem si roşiile.
Dăm tava la cuptorul încins la 220 grade pentru 45 minute.
S-aveţi pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu