luni, 22 octombrie 2018

Smoothie cu mar avocado și grapefruit



Zilele trecute am primit de la BUZZStore spre testare un robot de Bucătărie de la Kenwood . Nu știu încă ce poate face , însă sper sa-i descopăr toate secretele și sa-l pot folosi la adevarata lui valoare.Deocamdată am început cu o rețeta simpla, pentru dimineți perfecte . Un Smoothie  delicios plin de vitamine .



Ingrediente :

1 para,
2 mere,
1 grapefruit verde,
1/2 avocado
100 ml lapte de cocos.




Preparare :

Am curățat fructele de coaja și semințe și le-am pus in vasul de blender ( care by the way e din sticla termorezistenta , așa ca poți pune in el ingredientele fierbinți ) .

Am pornit butonul start și am așteptat 2 minute ( sau mai bine spus am făcut altceva între timp) . Când l-am oprit aveam un piure fin și cremos . Am turnat laptele de cocos și am mai mixat de 2-3 ori.

A fost absolut delicios și pe placul marmotei - cel mai mofturos mâncăcios din familie care a concluzionat “ mami sper sa câștigi tu robotul asta sa mi mai faci deliciosenii”.


Despre Robotul de Bucătărie Kenwood de la #buzzKenwoodTitanium, vă pot spune că are multiple funcții și e destul de usor de manevrat. Poți pregati un preparat cap-coadă cu un singur aparat, fără a mai fi nevoie sa scoți din dulap toată aparatura culinară. Are si blender și mixer și dispozitiv pentru aluat și pentru creme, ce mai , are tot ce vrei.


Are un singur buton de pornire/oprire atât pentru vasul de mixer cât și pentru accesorii (al meu a venit cu cană termorezistentă tip blender, însă se pot atasa si dispozitive pentru paste și alte minunatii) . Astfel, nu e nevoie sa-l scoți din priză după fiecare utilizare.

Un  minus, din punctul meu de vedere, este că atunci când folosești blenderul (cana termorezistentă) funcționează și dispozitivul de mixare , ceea ce nu e ok .
Robotul este dotat și cu un sistem de iluminare al vasului, care este de un real ajutor, mai ales în spațiile puțin luminate.

Vasul de inox este dotat și cu un capac de plastic, cu o parte detașabilă. Astfel, bucărătia este complet protejată. Indiferent de viteza la care mixezi.

Partea detașabilă este, din nou, foarte utilă, atunci cand adaugi ingredientele pe rând. Doar ridici capacul și adaugi ce trebuie în compoziție. Curat și simplu.
Deocamdată, cam atât am observat, la o primă utilizare. Voi reveni cu mai multe detalii, pe măsură ce voi pregăti noi rețețe care vor utiliza funcțiile suplimentare ale robotului. 


Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...