marți, 5 ianuarie 2021

Salata de conopida si dovlecei


Ingrediente:

1 conopida medie ( 400 gr),

1 dovlecel 

1 lingura mustar cu seminte

2 linguri maioneza de post (din comert), 

sare, piper, ardei iute

patrunjel verde



Preparare:

Punem un vas cu apa la fiert. Adaugam o lingurita de sare. Cand clocoteste, adaugam conopida desfacuta in buchetele si dam cateva clocote. Scoatem conopida si o lasam la scurs. 

Dovlecelul îl tăiem cubulete si îl punem în vasul in care am fiert conopida. Îi dam si lui cateva clocote apoi îl scurgem de apa. 

Tocam conopida in bucatele marunte, condimentam, adaugam maioneza si mustarul si amestecam . 

Daca va place puteti pune si cativa catei de usturoi zdrobiti. Eu i-am inlocuit cu ardei iute, pentru ca am luat aceasta salata la serviciu. 




 

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...