Icre prajite

De dimineata ma apucase o harnicie si un chef de treaba, ca niciodata. Asa ca am scos din congelator o punguta cu icre  (de la pestii proaspeti de asta vara) cu gandul sa fac icre de casa. Insa....dupa o scurta plimbare prin oras , mi-a trecut cheful de bucatareala. Acum...ce sa fac cu icrele (care intre timp se dezghetasera)??? Si am ales cea mai simpla varianta: icre prajite.

Ingrediente:
300 gr icre proaspete,
putin delicat,
putina faina.

Preparare:
Am rupt icrele in bucati, le-am condimentat dupa gust, le-am trecut prin faina si le-am pus in tigaie la prajit.
Le-am servit cu ridiche si ceapa verde.


Pofta mare !!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bulete de branza

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei