Inimi de pui prajite

Ingrediente:
1 punga inimioare de pui (cam 500 gr),
condimente după gust (sare, piper, cimbru )

Preparare:
Se spala inimioarele, se desfac pe jumatate pe lungime, se condimenteaza si se pun la prajit intr-o tigaie fara ulei (sau cu maxim 2-3 picaturi). Eu am folosit vestita tigaie "dry cooker" , insa inainte de a o achizitiona foloseam o tigaie din aia cu gratar pe fund.  
 
Sunt gata in aproximativ 10-15 minute. Alaturi de un piure sau orice alta garnitura doriti, va potoliti foamea imediat, fara a sta prea mult in bucatarie.  Pofta buna !!!

Comentarii

Rolex a spus…
Si eu am cumparat noua tigaie dry cooker ceramica, si sunt foarte multumita cu el.
Unknown a spus…
hai ca zici ca faceti reclama la tigaie..si ni la mancare
Unknown a spus…
Daca era asa, cred ca as fi reusit sa pun mai bine in valoare tigaia.
Dar va multumesc pentru vizita. Sper sa reveniti.
Anonim a spus…
Ai dat aici o reteta exacta si detailata,de am inebunit!Bucatar de carton!
Monya a spus…
Oi fi eu bucatar de carton , dar macar imi asum , spre deosebire de dvs. care va ascundeti in fata unui mesaj anonim.