joi, 14 aprilie 2011

Inimi de pui prajite

Ingrediente:
1 punga inimioare de pui (cam 500 gr),
condimente după gust (sare, piper, cimbru )

Preparare:
Se spala inimioarele, se desfac pe jumatate pe lungime, se condimenteaza si se pun la prajit intr-o tigaie fara ulei (sau cu maxim 2-3 picaturi). Eu am folosit vestita tigaie "dry cooker" , insa inainte de a o achizitiona foloseam o tigaie din aia cu gratar pe fund.  
 
Sunt gata in aproximativ 10-15 minute. Alaturi de un piure sau orice alta garnitura doriti, va potoliti foamea imediat, fara a sta prea mult in bucatarie.  Pofta buna !!!

5 comentarii:

Rolex spunea...

Si eu am cumparat noua tigaie dry cooker ceramica, si sunt foarte multumita cu el.

Unknown spunea...

hai ca zici ca faceti reclama la tigaie..si ni la mancare

Unknown spunea...

Daca era asa, cred ca as fi reusit sa pun mai bine in valoare tigaia.
Dar va multumesc pentru vizita. Sper sa reveniti.

Anonim spunea...

Ai dat aici o reteta exacta si detailata,de am inebunit!Bucatar de carton!

Monya spunea...

Oi fi eu bucatar de carton , dar macar imi asum , spre deosebire de dvs. care va ascundeti in fata unui mesaj anonim.

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...