Raffaelo

Tot urmarind si ras urmarind reclama de la Tv la bomboanele minunate, m-am hotarat sa fac si eu o portie de Raffaelo, de casa insa, dupa o reteta pe care o stiam de muuuuulta vreme (acum daca o fi si pe alte site-uri, asta e).
Ingrediente:
1 pachet foi napolitana sau biscuiti simpli (din aia patrati),
1 pachet margarina,
100 gr alune,
1 plic zahar vanilat, 
1 punga lapte praf,
1 punga nuca de cocos.
Preparare:
        Foile de napolitana se sfarama marunt de tot (aproape praf) si se amesteca cu margarina si laptele praf pana obtinem o compozitie omogena. Apoi se fac bilute rotunde in mijlocul carora se pune cate o aluna., dupa care le rostogolim prin nuca de cocos si le asezam pe platou. 
         Pe vremuri gaseai doar nuca de cocos alba, insa acum ...ai la dispozitie o gama diversificata de culori. Eu am ales alba si rosie.

Comentarii

Alice a spus…
super! ce gramaj la pungile de lapte praf si cocos? pup
Monya a spus…
Alice....erau de 200 grame...insa eu n am folosit toata punga. Am pus "din ochi"...pana am obtinut o compozitie destul de tare, sa pot face "bilutele"
TeoBucatar a spus…
Imi plac la nebunie bomboanele astea!

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Ceapa umpluta cu ciuperci si dovlecel, la cuptor