Tot urmarind si ras urmarind reclama de la Tv la bomboanele minunate, m-am hotarat sa fac si eu o portie de Raffaelo, de casa insa, dupa o reteta pe care o stiam de muuuuulta vreme (acum daca o fi si pe alte site-uri, asta e).
Ingrediente:1 pachet foi napolitana sau biscuiti simpli (din aia patrati),
1 pachet margarina,
100 gr alune,
1 plic zahar vanilat,
1 punga lapte praf,
1 punga nuca de cocos.
Preparare:
Foile de napolitana se sfarama marunt de tot (aproape praf) si se amesteca cu margarina si laptele praf pana obtinem o compozitie omogena. Apoi se fac bilute rotunde in mijlocul carora se pune cate o aluna., dupa care le rostogolim prin nuca de cocos si le asezam pe platou.
Pe vremuri gaseai doar nuca de cocos alba, insa acum ...ai la dispozitie o gama diversificata de culori. Eu am ales alba si rosie.
4 comentarii:
Imi plac!
super! ce gramaj la pungile de lapte praf si cocos? pup
Alice....erau de 200 grame...insa eu n am folosit toata punga. Am pus "din ochi"...pana am obtinut o compozitie destul de tare, sa pot face "bilutele"
Imi plac la nebunie bomboanele astea!
Trimiteți un comentariu