Aperitiv 100% romanesc (afumaturi de porc)

Pe masa noastra de Craciun (dar si de revelion) au fost la mare vedere si aperitivele 100% bio, romanesti (de altfel, de multa vreme, am renuntat la salamuri, pastramuri si alte minuni din comert)

Am avut:

- muschi de porc afumat cu lemn de cires,
-chisca (caltabos?!?) de casa
-slaninuta fiarta in moare de varza, condimentata si afumata,
-drob de porc,
-carnaciori de porc, afumati
Daca cineva doreste reteta de la un produs anume, nu trebuie decat sa tipe tare aici si se rezolva.

Comentarii

aura carolina a spus…
si eu vreau ....arata foarte bine
Monya a spus…
cu drag te servesc ")

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Ceapa umpluta cu ciuperci si dovlecel, la cuptor