luni, 6 ianuarie 2014

Aperitiv 100% romanesc (afumaturi de porc)

Pe masa noastra de Craciun (dar si de revelion) au fost la mare vedere si aperitivele 100% bio, romanesti (de altfel, de multa vreme, am renuntat la salamuri, pastramuri si alte minuni din comert)

Am avut:

- muschi de porc afumat cu lemn de cires,
-chisca (caltabos?!?) de casa
-slaninuta fiarta in moare de varza, condimentata si afumata,
-drob de porc,
-carnaciori de porc, afumati
Daca cineva doreste reteta de la un produs anume, nu trebuie decat sa tipe tare aici si se rezolva.

2 comentarii:

Unknown spunea...

si eu vreau ....arata foarte bine

Monya spunea...

cu drag te servesc ")

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...