joi, 23 ianuarie 2014

Minitarte cu pasta de ton

Anul asta, a fost cred, primul an in care am ramas in urma, da` tareee de tot, cu pregatirile pentru sarbatori si in acelasi timp pentru ziua sotului. Asa ca...vrand-nevrand, din lista mare de pregatiri, pe ici pe colo a trebuit sa improvizez, sa trisez. Asa s-a intamplat si in acest caz. Aveam de gand sa fac acasa, din aluat , minitartele, insa ...timpul mi-a jucat feste si am apelat la cele din comert. Delicioase de altfel, dar....si cu ceva "chimice"
Ingrediente:
16 minitarte sarate,
2 conserve ton maruntit, in ulei,
1 ceapa rosie, medie, 
2-3 linguri maioneza,
sare, piper.

Preparare:

Am tocat marunt ceapa si am pus-o peste tonul scurs de ulei.

Am adaugat maioneza, am condimentat  si am omogenizat compozitia.

Apoi am umplu minitartele. Le-am ornat cu putina maioneza si le-am asezat pe platouri.

Desi nu e nimic complicat, constituie un aperitiv rapid si delicios.


2 comentarii:

Stefy spunea...

la cat de bine arata chiar nu mai conteaza ca ai cumparat cosuletul pentru minitarte!!

Monya spunea...

Stefy...multumesc !!

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...