luni, 1 februarie 2016

Parada "Week-end cu spor" de ianuarie 2016

Ta-da-daaa! Iata ca momentul defilarii a sosit. Mai repede decat ne-a fi asteptat. 
Va prezint cu drag parada (care mi-as fi dorit sa fie mult mai mare) retelor de week-end 
pregatite de cateva doamne dragalase si dragi mie !

Va multumesc tuturor si va imbratisez pe fiecare-n parte !







4 comentarii:

In bucatarie la Sidy spunea...

Frumoasa parada Monica, bravo !
Pacat ca in ultima vreme ,fetele noastre sunt tot mai ocupate si nu mai au timp sa posteze.Sunt sigura ca ele gatesc, dar poate nu au timp sa posteze nici retetele lor.
Asa ca nu fi suparata, asa sunt vremurile....
Te tzuc cu drag !

Lubita Iancu spunea...

Te pup fata draga pentru aceasta parada;cand vad atata delasare,imi vine sa ma retrag si eu;cred ca nu e vorba de timp la unele fete pe care chiar le cunosc,nu considera aceste provocari interesante pentru ele, asa ca-si dedica timpul altor proiecte pe care eu personal chiar nu le inteleg;e mai usor sa dai share din blog in toate grupurile posibile decat sa gatesti ceva sau sa inventezi ceva la cutia misterelor nu??
Sunt de acord si cu aceste shar-uri dar macar sa fie retete noi, poate fiecare a facut cate ceva in acesti ani din 2000 pana in prezent!!
Sunt rautacioasa nu?? dar asta este realitatea!

Monya spunea...

Doamna Lulu ...va pup si va imbratisez cu drag ! Nu, nu sunteti rautacioasa. Cel putin eu sunt 100% de acord cu dvs. Bloggerii posteaza doar unde li se pare "de renume" , unde au de castigat ceva (indiferent ce), iar la provocarile de suflet nu mai au brusc timp sa posteze.
Eu m am retras de la multe provocari, recunosc, insa tot din aceste motive : ca fiecare participant isi urmareste doar interesul, nu da dovada de colegialitate (chiar si parada misterioasa sau a imbratisarilor virtuale e in aceeasi situatie- se cer participari, dar initiatoarele proiectelor nu participa la alte provocari "din lipsa de timp" si nu mi se pare fair-play.)

Retete cu Margareta Cismasiu spunea...

Scurta,dar frumoasa parada.Din pacate,am trecut si eu prin asa ceva.
Eu cred ca din asemenea provocari ai numai de castigat.Cel putin din aceasta provocare ai numai de invatat:retete noi,modul in care sunt explicate,plaiting,poze etc.Am mai spus-o si ma repet:aceasta provocare e ca un schimb de experienta intre bloggeri.Din pacate,nu toti bloggerii realizeaza acest lucru.Cum spuneai si tu,Monica,interesul personal al fiecaruia e mai mare si uita de colegialitate.

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...