Aceasta reteta am vazut-o acum ceva vreme pe un blog la o gospodina (cu scuzele de rigoare , pt ca nu-i retin numele), si trebuie sa recunosc ca arata demential...nu ca a mea. Si cum sotul din dotare e un fan al oualor (adica mananca macar 2 pe zi) intr o dimineata m-am hotarat sa aduc ceva nou clasicelor ochiuri .
Ingrediente:
2 oua,
2 rosii de gradina,
50 gr cas ras,
condimente,
busuioc
Preparare:
Se iau 2 rosii si se scobesc de miez, apoi se condimenteaza cu putin busuioc. In mijlocul fiecarei rosii se adauga cate un ou si se pun intr-o tigaie cu capac (vestita dry - cooker in cazul meu) si se lasa pe flacara aragazului. Daca nu aveti o tigaie cu capac, se aseaza rosiile in tava si se dau la cuptor.
Cand s-au prajit ouale, se scot pe farfurie, se presara cas/cascaval/branza rasa, se condimenteaza si se servesc calde. Sunt delicioase !!!!!!!!
Noi le-am servit alaturi de cateva cuburi de piept de pui si cas de vacuta !!!!