vineri, 28 august 2015

EXCELSIOR - Mega-Libraria vesela



În perioada 19 august – 20 septembrie 2015, 
EXCELSIOR – Mega-Librăria veselă 
specializată în rechizite, manuale și bibliografie școlară, 
din Palas Mall Iasi, ediţia a II-a, cel mai mare eveniment de profil din Iaşi, sursă de aprovizionare şi informare pentru toate oraşele din regiunea de nord-est a ţării, platforma ideală de unde se pot face, confortabil, relaxat şi informat, toate cumpărăturile pentru noul an şcolar.

EXCELSIOR este organizat în incinta Palas Mall Iaşi, Atrium, nivel 0 şi va reuni, sub trinomul calitate – diversitate – eficiență, zeci de branduri de papetărie, birotică şi cele mai mari edituri de profil din România.

EXCELSIOR îşi propune să umple anul acesta ghiozdanele elevilor cu toată gama de rechizite, manuale şi cărţi şcolare de la cele mai apreciate branduri, cu preţuri pentru toate buzunarele.

EXCELSIOR prezintă rechizitele cele mai cool, cu care se pot realiza teme dintre cele mai interesante, instrumentele de scris cele mai dorite de elevi, materiale pentru colorat şi desenat, produse speciale diverse pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane pentru tineri domni şi domnişoare, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti pentru marii exploratori, mii de jocuri şi jucării pentru prinţese şi piraţi, manuale şi caiete şcolare, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, dicţionare pentru micii poligloţi, cărţi cu lecturi esenţiale din bibliografia şcolară, cărţi de metodică şi psihopedagogie şcolară, enciclopedii uluitoare şi sute de cărţi de cultură generală, cărţi educative şi produse de birotică, toate lucrurile frumoase şi utile de care au nevoie elevii şi studenţii, dar şi mii de alte produse-surpriză.


În paralel, EXCELSIOR dezvoltă săptămânal o AGENDĂ cu evenimente deosebite, dedicate copiilor şi elevilor: spectacole de teatru, ateliere de creaţie, jocuri, lecturi de poveşti, concursuri de cultură generală, competiţii de şah, activităţi educative şi distractive, lansări de cărţi pentru copii, manuale şi auxiliare didactice, prezentări de produse de papetărie, oferte şi prezentări de cursuri şi meditaţii, activităţi culturale şi spectacole susţinute de trupe şi artişti consacraţi, dar şi multe alte surprize.



La MEGA-LIBRARIA VESELA EXCELSIOR , in perioada 19 august - 20 septembrie 2015, cumperi tot ce ai nevoie pentru scoala si primesti gratuit caietul, orarul si semnul de carte cu rigla marca EXCELSIOR!


EXCELSIOR organizeaza concursuri si tombole cu premii atractive pentru clienti si pentru vizitatorii sai. 


 Nu rata produsele vedeta de pe rafturile EXCELSIOR! In fiecare zi altul !


Alegem EXCELSIOR, pentru că:
EXCELSIOR reprezintă startul cel mai bun și, în același timp, inspirat pentru un nou început de an şcolar. Oferă optimism, energie, profesionalism, dinamism şi încredere în forţele proprii şi în viaţă!
EXCELSIOR te face să înveţi de plăcere şi să fii cel mai bun!


Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...