Ardei iuti la gratar


De ceva vreme am descoperit o noua bunatate la gratar. Contrar asteptarilor, nu este vorba de vreun soi de carne sau vreun condiment minune ci de ardeii iuti. Nene is buni, da` buni rau. Si daca-i mai nimeresti si din aia iuti de simti ca-ti ia gura foc e cu atat mai bine. 


Ingrediente:

ardei iuti, 
un praf sare, 
foc la gratar


Preparare:

Se spala ardeii si se aseaza pe gratarul incins. Cand incep sa prinda culoare si sa le pocneasca pielea de necaz , ii intoarcem si pe partea cealalta sa se perpeleasca apoi ii punem pe platou. 

Presaram putina sare peste ei si asta e !

Fac pereche buna cu orice fel de carnita. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bulete de branza

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei