Cien, sau despre cum poti avea calitate la pret redus


Stiu ca s-au facut o serie de statistici cu privire la bugetul alocat anual de femeile din Romania pentru ingrijire si frumusete, în speță pentru produsele cosmetice. Cand am citit aceste statistici, primul impuls a fost ”imposibil”. 
Vă întrebați probabil de ce. Ei bine, aceste statistici au fost realizate pe un număr foarte mare de femei (câteva sute de mii) si tot un număr foarte mare dintre ele declarau că anual alocă cel mult 20 lei pentru cosmetice sau chiar 0 lei. 
Și asta nu pentru-că nu și-ar dori să fie frumoase, îngrijite, ci pentru-că veniturile sunt atât de mici încât nu-și permit produse de calitate, având în vedere prețurile mari ale acestora. Că deh, calitatea este direct proporțională cu prețul. 

Nu știu dacă în urma acestor statistici, sau pentru-că țin la frumusețea femeilor, sau pentru-că chiar se poate, însă la LidlRomânia găsești gama de produse Cien care oferă calitate și rezultate la prețuri decente și aș putea merge până acolo într-a spune pentru orice buzunar. Indiferent cât de mic este bugetul. 

Ba chiar s-au realizat studii și clasamente din care a rezultat că cremele antirid Q10 de la Cien sunt mult mai eficiente decât omoloagele sale mult mai cunoscute și mai promovate (Eucerin, Loreal, Nivea, etc., s.a.m.d.)

Crema de mâini cu cu ulei de migdale și unt de shea îți lasă mâinile catifelate și este absorbită rapid de piele , lucru important pentru mine având în vedere că lucrez cu hârtii și ar fi sost neplăcut să las urme . 

Crema de duș, e un gel mai consistent, cu miros și caracteristici asemănătoare cosmeticelor de bebeluși. Pielea nu se usucă după utilizare. 

Crema de noapte antirid cu Q10 si acid hialuronic ajuta la protejarea celulelor si reduce ridurile de expresie. Folosita cu regularitate, aceasta crema de noapte poate ajuta la prevenirea formarii de noi riduri. Ingredientele hidratante ajuta la regenerarea pielii peste noapte si lasa pielea neteda.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Muschiulet de porc impletit