Ingrediente:
250 gr tagliatelli cu leurda,
1/2 dovlecel,
1 rosie,
1 morcov,
2 fire ceapa verde,
2 fire usturoi verde,
cateva fire patrunjel verde,
sare, piper,
ulei , o lingurita
Preparare:
Punem un vas cu apa la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam pastele. Le lasam atat cat scrie pe ambalaj (la ale mele erau 10 minute).
Cand sunt fierte, le scurgem de apa in care au fiert si le clatim sub jet de apa rece.
Intre timp pregatim sosul.
Tocam marunt legumele si verdeata.
Punem uleiul la incins si adaugam legumele.
Amestecam de catreva ori apoi adaugam o cana de apa (cam 200 ml). Condimentam dupa gust si lasam sa scada.
Asezam pastele pe farfurie si adaugam sosul.
Presaram pătrunjelul tocat marunt si cam aia e.
S-aveti pofta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu