Pe zi ce trece îmi dau
seama ca am multe reţete, care pentru mine au devenit rutină, pe care nu le-am
publicat pe blog. Cum este şi cea de cârnăciori în foietaj . E o retetă pe care
o fac la mai toate mesele mai „festive” să le spun aşa. Că-i Paşte, că-i
Crăciun, că-i zi de naştere, hop şi cârnăciorii în foietaj. Ce-i drept se fac
şi uşor şi dau bine pe platou.
Ingrediente:
1 foaie aluat foietaj,
5 cârnăciori ,
1 ou,
seminţe de in, susan, mac
Preparare:
Tăiem aluatul în fâşii groase de 1 cm grosime şi cam 5 cm lungime. Tăiem
cârnaţii în bucăţi de 4 cm lungime şi îi înfăşurăm în aluat. Îi aşezăm în tava
şi i ungem cu ou bătut.
Presărăm seminţele şi dăm la
cuptor pentru aproximativ 30-35 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu