Salata de ridiche neagra e altă ”mancare” pe care tata o prepară din
proprie initiativă. Vă mai povesteam cred, pe la salata de oua , că al meu tată
nu–i prea priceput într-ale buctărelii ( sau poate este dar nu vrea să facă, e
lenes, cum s-ar spune). A lucrat mereu
în ture și-am fost mult timp sub comanda și supravegherea lui, dar în afară de
ceai si pâine cu unt și dulceață nu prea am vazut multe chestii gătite de el.
Hai si cateva salate printre care și salata de ridiche neagră. Cu toate astea,
trebuie să recunosc că de fiecare data, salata lui pare mai gustoasă decât
salata oricui altcuiva.
Ingrediente:
1 ridiche neagra,
sare, piper,
ulei și oțet.
Preparare:
Curățăm ridichea de coaja și o tăiem
felii/bastonase/cubulete /cum ne este pe plac. De preferat ar fi sa o taiati
însă bastonașe destul de subțiri.
Presaram cu sare si piper după gust apoi stropim cu ulei de
măsline și oțet.
Amestecăm și lăsăm câteva minute să se întrepătrundă
aromele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu