Înainte de prima zăpadă de anul
acesta, am adunat din grădină, ultimile căpșuni. Mici, de un roșu puternic și aromate cum nu
se poate. Nici multe, nici puține. Dar numai
bune să dea culoare negresei mele de post.
E un desert foarte gustos și aromat și de ce sa nu recunoastem usor de pregatit. Si aproape imposibil sa nu iasa.
Ingrediente:
1 cana zahar,
1/2 cana ulei,
1 cutie fructe tropicale SunFood,
4 linguri cacao neagra,
2 cani faina,
1 plic praf de copt,
1/2 esenta de vanilie
Preparare:
Punem
toate ingedientele intr-un bol (nu conteaza ordinea) si amestecam
bine.
Turnam compozitia
într-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei cu pensonul
/ pana de gâsca / ce aveti in dotare. Folosind fructe din compot, nu am mai avut nevoie de apă în compoziție (am turnat siropul).
Dam tava la cuptorul incins in
prealabil cam 30 minute (sau pâna trece testul scobitorii daca va e mai usor).
Scoatem tava din cuptor, lasam la racit, portionam si pudram cu
zahar vanilat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu