vineri, 13 noiembrie 2020

Salata calda de naut , morcov si brocoli


O salata care poate fi servita ca fel principal fiind foarte satioasa sau ca garnitura. 

Se prepara rapid si este foarte gustoasa .



Ingrediente:

300 gr naut din conserva (SunFood),

1 morcov, 

1 ardei kapia,

cateva buchetele de conopida, 

cateva buchetele de broccoli, 

300 gr ciuperci (din conserva)

sare, piper, boia de ardei dulce, usturoi granulat.

Preparare:

Scurgem apa din conserva si rasturnam boabele de naut si ciupercile intr-o tava. 

Morcovul il taiem felii. Conopida si broccoli le rupem in buchetele. Punem toate legumele intr-un vas cu apa si le fierbem 15 minute. 

Scurgem apa si le adaugam in tava peste naut si ciuperci. 

Ardeiul il taiem fasii si il adaugam peste restul legumelor.

Adaugam condimentele, stropim cu putin ulei de masline, amestecam si dam tava la cuptor pentru 45 minute.





Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...