miercuri, 13 iulie 2011

Paste cu legume la cuptor

Paste, legume, mancare rapida...Va suna cunoscut??? Mie da, pentru ca atunci cand mi-e lene, pregatesc rapid o portie de paste cu sos.....Si de data asta s-a intamplat la fel, numai ca in loc de sos, am pus legume...deh, am sot la regim....
Ingrediente:
500 gr paste,
2 cepe verzi,
1 capatana usturoi,
1 ardei rosu, 
1 rosie,
4-5 ciuperci,
100gr casvacal ras/telemea/orice branza va place,
4-5 linguri smantana.

Preparare:
Se taie legumele si se calesc in cateva linguri de ulei.
Intre timp se fierb pastele, se strecoara si se pun intr-un vas yena.

Paste paste se adauga legumele, branza rasa si smantana si se amesteca usor pentru a nu se sfarama.
Se dau la cuptor pentru 20-30 minute si se servesc calde.
Pofta buna !!





Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...