Paste cu legume la cuptor

Paste, legume, mancare rapida...Va suna cunoscut??? Mie da, pentru ca atunci cand mi-e lene, pregatesc rapid o portie de paste cu sos.....Si de data asta s-a intamplat la fel, numai ca in loc de sos, am pus legume...deh, am sot la regim....
Ingrediente:
500 gr paste,
2 cepe verzi,
1 capatana usturoi,
1 ardei rosu, 
1 rosie,
4-5 ciuperci,
100gr casvacal ras/telemea/orice branza va place,
4-5 linguri smantana.

Preparare:
Se taie legumele si se calesc in cateva linguri de ulei.
Intre timp se fierb pastele, se strecoara si se pun intr-un vas yena.

Paste paste se adauga legumele, branza rasa si smantana si se amesteca usor pentru a nu se sfarama.
Se dau la cuptor pentru 20-30 minute si se servesc calde.
Pofta buna !!





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bulete de branza

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei