Ingrediente:
4 vinete,
200 gr cascaval,
200 gr costita / kaiser,
2 rosii,
3-4 catei de usturoi,
200ml smantana (n am avut iaurt ca in reteta originala),
condimente.
Preparare:
Se spala vinetele si se taie felii ca in imaginea alaturata. Aveti grija sa nu le taiati pana aproape de coada sa nu se rupa.
Se taie cascavalul, rosiile, costita si usturoiul in felii si se aseaza intre feliile de vanata, dupa preferinta.
e leaga apoi cu sfoara, sa nu cada ingredientele si se aseaza intr o tava. Se dau la cuptor la foc mediu pentru 40-50 minute.
Se servesc calde.............cu putina smantana deasupra....
.sau cu multa smantana....(dorinta sotului din dotare)
5 comentarii:
Tot ce e cu vinete e bun!
Sper sa va fi placut la fel de mult ca si noua. Pupici cu mult drag, mi amiga.
Alice....au fost delicioase !!! Multam inca o data pt reteta !!!
Am facut si eu seara trecuta si astazi am fost rugata de familie sa fac din nou. Sunt delicioase.
Ma bucur ca v-au placut Evantai.
Trimiteți un comentariu