Rețete vechi, reinterpretate, testate . Sugestii pentru destinații de vacanță . Păreri personale.
marți, 12 august 2014
Coaste de porc cu cartofi la cuptor
Aceasta reteta a fost propusa de Bucatarul curajos - varianta sarata, mai exact de Aura , o gospodina super dragalasa, de la care am primit ajutor ori de cate ori am cerut. Despre retete...numai de bine. Simple, rapide si ...delicioase (pe incercate). Va invit sa-i vizitati casuta virtuala cu incredere.
Ingrediente:
500 gr de costite de porc (eu am avut scarita)
4-5 cartofi mari
sare, piper
2 crengute rozmarin
1 pahar de bere
ulei de masline
Preparare:
Condimentam scarita de porc dupa gust, adaugam berea si uleiul si lasam la macerat cateva ore.
Cartofii ii curatam si ii taiem felii , mai grosute.
Punem totul in tava si dam la cuptor pentru aproximativ o ora.
Cand au prins o crusta aramie, inseamna ca sunt gata. Asezam pe farfurie si servim .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Stuffino Crisan, o locatie cu suflet
4 zile fantastice în Delta Dunării . Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...
-
I-am spus coniac. Nu stiu daca e corect. Habar nu am cum altfel sa-i spun, asa ca, de sunteti mai inspirati ca mine....luminati-ma. In...
-
Cand am descoperit prima data soia mi s-a parut ceva: ....wow.... !!!! Se transformase in mancarea ideala pentru zilele de post. Parca n...
-
Dacă la alte mâncăruri nu se fac figuri la masă, când e vorba de ficat, atât soţul cât şi fie-sa J strâmbă din nas. Dacă ăl mare mai ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu