Deci...sa incepem cu o concluzie: luna aceasta, Kadia - gazda de Provocare secreta m-a lovit atat de rau incat mai simt si acum urmele loviturilor. Cum de ce? Pai mi-a repartizat blogul Iulianei, un blog care este asa cum mi-as dori sa ajunga vreodata-n viata si al meu: structurat, cu retete si fotografii superbe, cu povesti pe masura, cu...de toate.
Si desi ochisem o reteta nu complicata, lovita de ghinion, daca sunteti curiosi, o sa va povestesc, am ajuns sa pregatesc doar bruschette cu rosii si usturoi , delicioase de altfel.
Ingrediente:
4 felii de paine,
2 rosii,
2 catei usturoi,
3-4 fire patrunjel ,
sare, ulei de masline.
Preparare:
Oparim rosiile 2-3 minute in apa clocotita, apoi le cojim de pielita si le taiem cubulete.
Usturoiul il zdrobim si-l adaugam peste rosii.
Punem si patrunjelul tocat .
Prajim feliile de paine.
Pe fiecare felie de paine punem cu darnicie din amestecul de rosii si usturoi, condimentam cu sare si scaldam din belsug cu ulei de masline.
Si desi par o simpla gustare, va spun ca pot inlocui cu succes orice masa a zilei . Singurul inconvenient e usturoiul , daca ai programata o intalnire :)
4 comentarii:
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca ti-au placut bruschettele. Da' tare-s curioasa care a fost prima reteta aleasa, cea lovita de ghinion :))
Iuliana....ochisem ciupercile cu oua de prepelita, dar a fost incalcita rau treaba: am luat intr-o vineri oua de la piata (am eu o bunicuta de incredere de la care iau de obicei)si ciuperci. Cand am ajuns acasa, am constatat ca uitasem ouale la birou, deci a cazut. A doua saptamana am luat ouale dimineata si am zis ca iau ciuperci seara de la un aprozar din apropiere, dar n-am gasit decat niste ciupercute mici , cam cat oul de prepelita . SI uite asa am abandonat ideea(pt moment)
Haha, clar, n-a fost sa fie :)) Dar sunt foarte faine ciupercutele cu oua de prepelita, sunt convinsa ca o sa-ti placa.
da, dar nu ma las. O sa vezi.
Trimiteți un comentariu