Azi va las in compania unor ficatei de iepure cu sos de smantana si marar. Simpli. Deliciosi.
Ingrediente:
500 gr ficat iepure,
sare, piper,
pt sos:
100 gr smantana,
2 catei usturoi,
5-6 fire marar,
sare, piper
Preparare:
Spalam ficatul, il condimentam cu sare si piper si-l asezam intr-o tava pentru cuptor.
Adaugam 4 linguri ulei de masline si 100 ml apa si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.
Preparam sosul:
- tocam mararul si usturoiul si le adaugam peste smantana.
- potrivim de gust cu sare si piper si amestecam.
Si masa-i gata. E absolut delicios. Va sfatuiesc sa-l incercati.
S-aveti pofta !
2 comentarii:
Super bun a iesit..doar in loc de marar am pus patrunjel
Ma bucur !
Sper ca pe viitor sa incercati si alte retete :)
Trimiteți un comentariu