Oua de rata in crusta de pesmet


Reteta merge la Lulu draga mea prietena "virtuala" nu imaginara ! deocamdata. Pe langa blogul cu retete delicioase, Lulu are un suflet extraordinar si o voce calda si blanda pe care as asculta-o ore intregi. Doamna va multumesc ca existati si sunt fericita ca va cunosc ! Va pup si va imbratisez cu drag. Virtual deocamdata, asa cum este si tema provocarii gazduite luna aceasta de Simona - "imbratisari virtuale"

Ingrediente:

1 ou rata, 
o legatura patrunjel, 
1 felie mozzarela ,
1 lingura pesmet


Preparare:

Fierbem oul de rata , 7 minute si-l curatam de coaja.

Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel.

Patrunjelul il taiem marunt si-l punem in ulei incins maxim 1 minut.

Pe o farfurie asezam patrunjelul, o felie de branza si oul si servim.


S-aveti pofta !

Comentarii

Lubita Iancu a spus…
Ete na,ca m-ai facut sa lacrimez si cum eu sunt o mare plangacioasaaaa.....!!!
Iti multumesc mult te pupacesc dar si pe frumusetea ta mica!
Monica Horoiu a spus…
uuffff....va pup si va imbratisez cu drag !

Postări populare de pe acest blog

Bulete de branza

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei