marți, 10 ianuarie 2017

Ciuperci in crusta de pesmet



Ingrediente:

10 ciuperci champinion, 
2 oua, 
5 linguri pesmet, 
sare, piper, ulei


Preparare:

Rupem coditele(piciorusele) ciupercilor si le curatam de coaja. 
Piciorusele nu le aruncam, le taiem marunt si le putem folosi pentru o omleta delicioasa sau pentru sos. 

Batem ouale. Asezonam cu sare si piper. 

Luam fiecare ciupercuta si o trecem prin ou apoi prin pesmet. O punem la prajit in ulei incins. O intoacem dupa aprox1-2 minute. Le scoatem pe un servetel de hartie, stiti voi, pentru a elimina surplusul de ulei. 

Merg de minune langa o salata de rosii  si castraveti. 
Si zau de-ti mai trebuie altceva.

Pesmetul le da o crusta crocanta, si parca si un alt gust fata de simplele ciuperci pane.



Un comentariu:

PanaCris spunea...

Minunateeee! Sunt pe lista de probat;)

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...