Ingrediente:
10 ciuperci champinion,
2 oua,
5 linguri pesmet,
sare, piper, ulei
Preparare:
Rupem coditele(piciorusele) ciupercilor si le curatam de coaja.
Piciorusele nu le aruncam, le taiem marunt si le putem folosi pentru o omleta delicioasa sau pentru sos.
Batem ouale. Asezonam cu sare si piper.
Luam fiecare ciupercuta si o trecem prin ou apoi prin pesmet. O punem la prajit in ulei incins. O intoacem dupa aprox1-2 minute. Le scoatem pe un servetel de hartie, stiti voi, pentru a elimina surplusul de ulei.
Merg de minune langa o salata de rosii si castraveti.
Si zau de-ti mai trebuie altceva.
Pesmetul le da o crusta crocanta, si parca si un alt gust fata de simplele ciuperci pane.
Un comentariu:
Minunateeee! Sunt pe lista de probat;)
Trimiteți un comentariu