marți, 5 iunie 2018

Omleta cu ciuperci si marar


     Provocarea secreta de iunie este gazduită de Natalia, mama Strumfiţei bucătar – Alina.  E o situaţie puţin diferită de regulile stabilite, mai exact, gazda noastră nu are blog propriu, însă îţi publică reţetele pe blogul fiicei sale, într-o secţiune special creată doar pentru dânsa.

       Reţetele propuse sunt foarte apetisante, uşor de preparat şi cu ingrediente accesibile tuturor.          Dezavantajul meu (sa spunem aşa) este că o parte din reţete le am deja postate pe blog şi am ales ceva simplu de preparat , dar gustos şi arătos. Preparat pe care l-am adaptat (după cum mă stiţi) la gusturile noastre. 
        Am pornit de la o delicioasa omleta cu marar si ceapa verde  si am ajuns la o savuroasă omletă cu mărar, patrunjel şi ciuperci.



Ingrediente:

2 ouă,
5 fire mărar verde,
5 fire pătrunjel verde,
2 ciuperci mari sau  10 ciupercute mici,
sare, piper.


Preparare:

Batem ouale cu o furculiţă. Presărăm sare şi piper după gust.
Tocăm marunt verdeţurile .
Incingem o tigaie antiaderenta şi punem la călit ciupercile.După 2-3 minute adăugăm ouale şi acoperim cu un capac.  Cand se încheagă, întoarcem omleta si oprim focul. Presărăm verdeţurile şi servim.

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...