marți, 29 ianuarie 2019

Salata de paste Konjac si tofu crocant



O retetă desul de simplu de preparat și gustoasă zic eu, însă e posibil să nu fie pentru toate gusturile. Nu toată lumea agreează tofu, însă vă recomand să încercați. E posibil să vă surprindă, cel putin în varianta crocantă.


Ingrediente:

Paste konjac,
Brânză tofu
Roșii cherry,
Semințe de chimen,
Sare, piper, ulei de măsline , 
zeama de portocale/lamâie


Preparare:

Tăiem tofu în cubulețe, apoi îl prajim într-o lingura de ulei de măsline.

Rosiile le tăiem în sferturi. 

Pastele le scurgem de apă și le clatim. Nu trebuie fierte, ele vin gata preparate termic, așa că sunt o soluție salvatoare cand suntem în criza de timp. 


Punem toate ingredientele într-un bol, asezonăm cu sare și piper după gust, amestecăm și cam asta e. 



Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...