O retetă desul de simplu de preparat și gustoasă zic eu,
însă e posibil să nu fie pentru toate gusturile. Nu toată lumea agreează tofu, însă vă recomand să încercați. E posibil să vă surprindă, cel putin în varianta crocantă.
Ingrediente:
Paste konjac,
Brânză tofu
Roșii cherry,
Semințe de chimen,
Sare, piper, ulei de măsline ,
zeama de portocale/lamâie
Preparare:
Tăiem tofu în cubulețe, apoi îl prajim într-o lingura de
ulei de măsline.
Rosiile le tăiem în sferturi.
Pastele le scurgem de apă și le clatim. Nu trebuie fierte, ele vin gata preparate termic, așa că sunt o soluție salvatoare cand suntem în criza de timp.
Punem toate ingredientele într-un bol, asezonăm cu sare și
piper după gust, amestecăm și cam asta e.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu