Ingrediente:
250 gr paste negre (cu nero di sepia)
200 gr codite decorticate de raci de Jijia (un fel de creveti autohtoni),
10 rosii cherry,
4-5 fire patrunjel,
1 pahar vin alb,
2-3 catei usturoi,
sare, piper
Preparare:
Am pregatit sosul.
Am fiert coditele de raci, apoi le-am sotat intr -o tigaie.
Am adaugat rosiile taiate in jumatate, cateii de usturoi feliati si am condimentat dupa gust.
Am turnat vinul , am acoperit si am lasat la foc mic pana a scazut.
Intre timp am fiert pastele, dupa instructiunile de pe ambalaj.
Am amestecat pastele cu sosul si am servit cu putin patrunjel verde.
Si desi e prima oara cand le prepar pot sa spun ca mi au placut maxim.
Rețete vechi, reinterpretate, testate . Sugestii pentru destinații de vacanță . Păreri personale.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Stuffino Crisan, o locatie cu suflet
4 zile fantastice în Delta Dunării . Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...
-
Deşi este o reţetă de pască, pe care, cel puţin noi românii, o pregătim doar de Paşte, eu cred că această reţetă poate fi preparată în o...
-
I-am spus coniac. Nu stiu daca e corect. Habar nu am cum altfel sa-i spun, asa ca, de sunteti mai inspirati ca mine....luminati-ma. In...
-
Dacă la alte mâncăruri nu se fac figuri la masă, când e vorba de ficat, atât soţul cât şi fie-sa J strâmbă din nas. Dacă ăl mare mai ...
2 comentarii:
Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Sarbatori fericite! Un Craciun cu pace in suflet, cu ganduri pozitive si un an 2014 mai bun!
Trimiteți un comentariu