Ingrediente:
250 gr paste negre (cu nero di sepia)
200 gr codite decorticate de raci de Jijia (un fel de creveti autohtoni),
10 rosii cherry,
4-5 fire patrunjel,
1 pahar vin alb,
2-3 catei usturoi,
sare, piper
Preparare:
Am pregatit sosul.
Am fiert coditele de raci, apoi le-am sotat intr -o tigaie.
Am adaugat rosiile taiate in jumatate, cateii de usturoi feliati si am condimentat dupa gust.
Am turnat vinul , am acoperit si am lasat la foc mic pana a scazut.
Intre timp am fiert pastele, dupa instructiunile de pe ambalaj.
Am amestecat pastele cu sosul si am servit cu putin patrunjel verde.
Si desi e prima oara cand le prepar pot sa spun ca mi au placut maxim.
Rețete vechi, reinterpretate, testate . Sugestii pentru destinații de vacanță . Păreri personale.
Despre ce am mai scris
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Salata de gnocchi
Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...
-
I-am spus coniac. Nu stiu daca e corect. Habar nu am cum altfel sa-i spun, asa ca, de sunteti mai inspirati ca mine....luminati-ma. In...
-
Stefania gazda Provocarii "Week-end cu spor" de decembrie (pfiuu ce fain, acus vine si randul meu) ne-a prezentat cele 3 ca...
-
O noua luna a inceput asa ca avem o noua gazda de Provocare de week-end . Pe Elena si-al sau blog de unde am ales sa pregatesc o reteta d...
2 comentarii:
Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Sarbatori fericite! Un Craciun cu pace in suflet, cu ganduri pozitive si un an 2014 mai bun!
Trimiteți un comentariu