luni, 23 decembrie 2013

Paste negre cu codite de raci si rosii cherry

 Ingrediente:
250 gr paste negre (cu nero di sepia)
200 gr codite decorticate de raci de Jijia (un fel de creveti autohtoni),
10 rosii cherry,
4-5 fire patrunjel,
1 pahar vin alb,
2-3 catei usturoi,
sare, piper

 Preparare:
Am pregatit sosul.
Am fiert coditele de raci, apoi le-am sotat intr -o tigaie.
Am adaugat rosiile taiate in jumatate, cateii de usturoi feliati si am condimentat dupa gust.
Am turnat vinul , am acoperit si am lasat la foc mic pana a scazut.

Intre timp am fiert pastele, dupa instructiunile de pe ambalaj.

 Am amestecat pastele cu sosul si am servit cu putin patrunjel verde.
 Si desi e prima oara cand le prepar pot sa spun ca mi au placut maxim.

2 comentarii:

adnia spunea...

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Alexandrina spunea...

Sarbatori fericite! Un Craciun cu pace in suflet, cu ganduri pozitive si un an 2014 mai bun!

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...